WWW.lovethisloppis.nl gaat STOPPEN

 


 

4 april... Het is nu 7.00 uur en de vogeltjes zingen al erg vrolijk. Zelf ben ik flink verkouden. Maar het is lente. De dagen zijn weer wat langer geworden qua licht wel te verstaan. Straks mijn nieuw aangeschafte boek "Haken voor starters" van Erika Knight eens goed doornemen. Lekker op de bank met een pot thee. Niet dat ik een startende haakster ben, maar het is zo een goed, duidelijk en vooral neutraal boek. Niet zo schreeuwerig en fel als vele andere haak boeken. Less is more zullen we maar zeggen. Heb ook nog leuke wolletjes waar ik een begin mee heb gemaakt ,voor alweer een woondeken! 

 

 Mooie bosvruchten tinten

21 februari alweer. Wat een grijze morgen. Het miezerd regen. Dat wordt binnen blijven! Er zit nog een Pullip trui op de pen. Er is er 1 compleet die kan ik in elkaar zetten. Bezig met een Blythe jurkje. Dat wordt een Crafty Day...Verder nog foto's maken van de Vintage Teardrop Glas Cabochon Hangers met Ketting. En die kunnen dan in de webshop.

 

They are very happy in their new home...

Very busy with my new doll collection....... 

Leuke boots besteld voor mijn Doll projecten. Kan niet wachten tot ze er zijn...

 

10 januari 2014. BESTELD !!! kijken of dit project gaat lukken...

Wat een berg Infinty Col Sjaals. Druk bezig met de afwerking. De fotoshoot is begonnen. En de webshop wordt gevuld. 

 Zo de eerste verkoop van mijn Dreams on Wood project is een feit. Heb meerdere opdrachten binnen. Binnenkort zelfs in een nog opnieuw te openen winkel! Met als thema "christmas".

15 september 2013, Druk bezig met mijn digitale foto bewerkingen. Deze zijn nu ook te koop op hout. Apart voor aan de muur. Dus als je al de massale dezelfde prints beu bent ga dan voor UNIEK, UNIKAAT. Niks is irritanter dan hetzelfde als de buren aan de muur te hebben. Er komen er nog meer.......druk bezig.

14 september 2013, De herfst is goed in aantocht. Ben zelf al goed verkouden. Mijn energie staat op een laag pitje. Ben de laatste tijd erg druk geweest met sieraden maken. Ook bezig met verkoop via Etsy. Wil mijn creaties overal promoten. Daarom staat mijn webshop hier op een laag vuurtje. Bij Etsy verkoop ik onder de naam "Made by Loppis". Nu natuurlijk ook weer gezellig aan de breisels met een kop thee! En een begin gemaakt aan mijn WOONdekens. Ik was nog steeds op zoek naar een bijpassende stempel en die is nu ook eindelijk binnen. Verder druk bezig met Fotoshoots en dat kost ook tijd. Dus naast mijn reguliere baan heb ik weer eens tijd te kort !!!

 

 

29 juni alweer... Zie dat ik een hele tijd niks geschreven heb. Ben ook erg druk de laatste tijd. Hoofd vol met allerlei ideeen, die ik niet uitgewerkt krijg. Nu bezig met een project om kleine vakantie herinneringen in te bewaren. Hoe die eruit komen te zien hou ik nog eventjes geheim. Dit omdat ik er een heel project van wil maken. Ook nog steeds druk met Tangkou kleertjes maken. Bezig met 3 outfitjes. Deze gemaakt van allerlei gevonden en gekregen lapjes stof. De patroontjes aan het uitwerken voor D.I.Y. paketten. Jullie zijn weer een beetje op de hoogte. Binnenkort meer...

22 mei...Dat was vandaag een produktieve dag! Bestellingen verwerkt en de deur uit. Goed gefröbeld. En de webshop weer eens wat aangevuld. Geen tijd meer gehad om 2 uilen klaar te maken, gelukkig is er vrijdag weer tijd voor. Nu maar eens richting bed...ik ben moe maar zeer voldaan.

15 mei... Buiten slecht weer. Heerlijk weer om te freubelen. Bezig met Project_Uil. Tussendoor wat huishoudelijke klusjes. De uilen gaan erg goed. Nu wat uilen voor de webshop. 

13 mei... Druk bezig met pakketten verzendklaar maken. Er gaan 2 uilen en een Frugly de deur uit.

Frugly... veel plezier bij je nieuwe vriendinnetje 

8 mei... Druk bezig met de website.

 

24 april alweer..., eventjes een update met waar ik op dit moment mee bezig ben. Bezig met 4 verschillende projecten. Deze probeer ik zonder in chaos terecht te komen allemaal klaar te krijgen. Project_1 Lappendeken in elkaar haken. 35 blokken in grijs/blauw. Project_2 een opdracht van 3 Bookz of dreams. Project_3 heel veel uilen. Project_4 Blythe Tangkou Pullip kleertjes maken. Dus lekker druk bezig. Maar het huishouden moet ook door kunnen LOL...

 

27 februari...De baggy outfit voor Miss Copycat is klaar. Baggy jeans met erop een gebreide trui met een super col. Om het compleet te maken nog een muts. Ik zit er aan te denken om er nog een tas bij te gaan maken.

23 februari...Ik ben zo ontzettend blij en vooral trots op mezelf. Mijn Tangkou doll clothes gaan de verkoop in. Eerst nog wachten op de opening van...??? Dus blijf volgen! Wordt vervolgd. Er komen niet alleen kant en klare outfits, maar ook patronen en DIY pakketten. Wat is brainstormen toch heerlijk Thanks Inez

 

22 februari...Wat is Mollie Makes toch een super leuk blad. VT wonen en dat soort bladen ook wel, maar voor mij is Mollie Makes toch wel erg inspirerend. Omdat ik nu erg in de duurzaamheid,kringloopwinkels en recycle zit, is het boek JUNK genius natuurlijk HET boek voor mij. En ook gelijk besteld!!! kan niet wachten. Nu ga ik eerst nog wat breien, daarna oppassen bij zus en vanavond mijn patroontjes knippen voor mijn 2 lieve dolls Loppis en Copycat. Oja en ik moet ook nog mijn Straycats gaan haken die zij echt te leuk. dus dat wordt weer een te korte leuke freubel dag.

21 februari 2013... Druk bezig met het ontwerpen en uitwerken van Tangkou poppenpatroontjes. Het tuniekje is klaar, nu verder met het mutsje. Daarna nog accessoirtjes...Ook nog de Mollie Makes bekeken, daar staan ook nog een paar dingen in die ik uit wil proberen. Love my crea life. Straks ook nog eventjes op Ebay kijken voor een Blythe doll.

 

Hier het begin van mijn Blog.....

Made by Loppis is Loppis; ontwerpster, bedenkster, haakster, breister en verzamelaarster van patroontjes, stofjes en wolletjes en heel veel andere hobby hebbedingen. Maar vooral ben ik een Droomster. Mijn hoofd en handen staan nooit stil, ben altijd wel aan het breien, haken, tekenen, werken met stof, vilt en sieraden maken, printen (stempelen) en schilderen. Ik kan (en wil) niet kiezen, dus ik doe het allemaal. Al dat bedenken en maken doe ik thuis gewoon in mijn woonkamer of als mijn werkkamer opgeruimd is daar. of onderweg in ons Chevrolet Chevy Van.

Op mijn blog vind je mijn laatste projecten, de inspirerende dingen die ik tegenkom, in de vorm van boeken en vooral ook google maar ook gratis patronen om zelf mee aan de slag te gaan.

Mijn bijnaam is Miss Rommel, dit omdat ik gek ben op rommeltjes, kringloopwinkels afstruinen en vooral verzamelen. Rommel in het Zweeds is Loppis en omdat ik daar een passie voor heb werd dit "Love this Loppis" voor mijn webshop.

Omdat er een vraag was naar mijn zelfgemaakte produkten werd mijn label naam

~"Made by Loppis"~

Naast mijn webwinkel begin ik nu ook een blog. Dit om mensen te motiveren maar vooral te inspireren om zelf leuke hebbedingetjes ZELF te gaan maken.

Waarom?

 Gewoon omdat het je een goed gevoel geeft !

Liefs en tot ziens...

Groetjes Loppis